♥klik and dapat duit♥

♥mari bertUkar Link♥

♥choose me♥

Tuesday, February 8, 2011

30 hari membuang LEMAK..uuuu YUMMY c(:

assalamualaikum (jawab lah wahai org ISLAM) hehe

http://www.cute-smiley.com


wah memang gempak la tajuk entry saia kali ni..
yelah tengah bersemangat nak MENGURUSKAN BADAN oke heheh
[ HEY sape gelak ?? taon ni aku belom pokol org lagi tahu?? c(: ] 
sti uols tertanye2 kan... * erh gemok sangat ke dark ni kan * yelah yelah ,meh sini saia jujor skit...

______________________________

skang berat saia 60++ tp kurang dari 70.. ( come on la mne ade gemok sgt :P ) nak tahu knp tak gemok ?? sbbnye saia ni tinggi.. oke tinggi saia 170cm ( ha tinggi kan ?? yelah minum calcium kan )
hish aku tumbok gak dak ni kejap kate gemok kejap tak.. cam CURL tol la kan :)

http://www.cute-smiley.com


nah! adiah.. jangan marah2 oke teruskan membaca ye


______________________________

b4 ni saia TAK PERNAH KESAH .. sal diet2 ni.. ( yela pk da cantek sgt kan..padahal HADO )
tp tibe2 ( lagu lagu puhlease )
http://www.cute-smiley.com

bertarikh : 4 feb 2011
bertempat : ROMP (klcc)
lokasi kejadian : fitting room ( try jeans )
urgh!!!!! urgh!!!! ah.......... (sambil usha2 jeans tu yg menutupi PEHE AYAM saia )
debuk debuk debuk... 
( kelihatan muntut ku SANGAT MANTAP  sbb jeans tu KECIK!!! padahal size jeans itu XL babe !!!!!!)
hah!!!!!!!!!!! YA ALLAH !!! gemok ke aku ni... (mmg TERamat KECEWE gile)
saia kuar je dr fitting room tu saia terus tarek tangan sod n hania ( anak buah ) pegi BURGER KING 
( tak sedor da gemok makan burger lagi tuuu haish )
http://www.cute-smiley.com

bermacam tanda soal kat kepale sod tu yg saia nmpak.. salah satu contohnye
http://www.cute-smiley.com

* apasal dak ni tak beli jeans tu ha? *
* die beriye2 ajak nak beli jeans smpai nanges2 tapi xjadi lak *
* apasal makan burger king plak ni ? jeans cane ? *
ha tu la tanda soal yg saia nmpk kat atas kepale sod tu.. tp saia just DIAM..
ye lah better shut my mouth kan...... nanti bagitauk... compom gelak 1 klcc punye lah kan..
( yelah sape lah saia ni kan )
ha......starting tu saia BERTEKAD akan BERDIET selama 30 HARI... dats y lah tajuk entry ni 
30 HARI MEMBUANG LEMAK....
tapi macane nak diet ??

____________________HERBALIFE____________________

* menatang mende tu ye ?? heh... itulah PRODUK yg boleh membuang lemak INSYA-ALLAH.. ( dengan berkat DIA kan ) kite boleh merancang je.. DIA yg tentukan..
* produk tu ade 3 SET terdiri dari :

  • F1 = mende ni PENTING harge die pon agak PENTING gak la.. tp demi membuang lemak ini, akan ku KORBANKAN duet itu.. hehe ( merepek lagi ish!!! ) oke story morry sal F1 ni, die makanan nutrisi yang berhasiat yang kene masuk dalam badan kitalah kan itu pon untuk meresap ke dalam sel2 kita.. sbbnye makanan pertama yg berhasiat adalah yang paling penting harus masuk dalam badan kita. thats why dalam herbalife.. makanan pertama yang harus masuk dalam badan kita adalah shake...ha F1 ni kene SHAKE.. sedap ni, saia da try da dulu tp STOP..duet KERING KONTANG.. c(:
  • F3 = mende ni plak macam SOYA.. soya ni function die adalah utuk mengawal lapar  dan bantu untuk membina dan mengekalkan otot, dia bagus untuk mencegah kenser dalam mase yg sme.. die dpt la control kite makan kan... bile lapau, nah!! amek la soya.. hehe
  • Tea Mix = la..sape tak tahuu tea tu mende?? (meh sini den sopak kojap.. kasi FLASHBACK TEa itu ape kan...) tea mix tu adalah untuk membakar dan membersih lemak2 dalam badan... tp tea ini TIADA GULA oke.. dlm bahase OMPUTIHnye NO SUGAR.. (wah berspeaking.. hey english edukesen la HAHA ) oke tea ni pendek kata dia tuk antioksida, bakar lemak, membersih, ditoxin dan memberi tenaga..org kate tea ni elok la utk muke yg ade JERAWAT!! (macam saia) c(:
__________________________________________________


ha kat atas tu.. yg den ponah guno 1 yo.. F1 yg laen2 tu den baru nak cubo... yo lah den tak buleh la nak berdiet2 sakan.. lau sume nak tahuu..den ni dah 2 HARI tak makan nasik... seb baek lah kat PNB tu ade kedai juai buah.. den topup balik energy den kat buat betik yg setiap hari den boli tuu... so sementare ELAUN tak kua lagi ni, den konolah diet mcm tu.. (takot obes lak makan nasik) c(:

____________________KESIMPULAN____________________

uols yg bace artikel ni.. den tak harap lah uols komen... tp den mintak uols DOA kan den ni
agar den dpt MEREALISASIKAN diet den ni..
http://www.cute-smiley.com


assalamualaikum...........


tErima kaSEh ye UOLs sebab suDi bacE Post kitE ni.. siLELah bagi cOmMEnt yeRp :)

1 Lemak TerkOmpOL:

kiera'sakura said...

hye.. nice blog.. slamat b'blogging.. gegar dari blog BA nie :)

http://kierasakura.blogspot.com/

♥duit simpanan kawen♥

♥Spe3cHmor3.cOm♥

nOr aIsyAh RusALi...
aSya
nOvEmBeR
iM tAk3N
sTaY iN ArM-PuNk

luft teddy bear VeRy MuCh....
a bit crazy.....(but not alwayszzzzzz)
SeTiA ( kOrMpErM )
OwAyZ tHiNkiNg PoSiTiVe
LuRf HaNgOuT + HuHa + BoYFi3 +
MoNeY + MoN3Y + cLoth3s, Sho3s,hAndFi3, any CUTE THINGs +
BLOGGING + EvErYtHiNg dAts MaKe Me FeeL iN aIr ( LaYaN arr )
+ eAt + oBSsEs Wif NeS'o & ShAwL( PuaSs )...
LuRf PaReNts,TRULY FwEnDz......
EsPeCiAlly....(sOdIQiN)

I am Juz Da WaY I aM...
SumTyMeS oK SumTyMeS NoT...
BiaSe aaa ManuSia.....
DONT U EVER DARE TRY TO JUDGING
ME IF U NEVER NOE ME..
im tempered..
add Me As Ur FwEnd oN faCeboOk, MySpac3 aNd Ym aT :::
ChEwIngGum_PotAto@YahOo.Com


Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers