♥klik and dapat duit♥

♥mari bertUkar Link♥

♥choose me♥

Thursday, February 3, 2011

[Contest] Jejaka Terhangat Nak Bagi Henpon Free..!!!

assalamualaikum w.b.t 
hari ni saia maseh BERNAFAS, MELIHAT, BERJALAN n berBLOGing
dan saia mengucapkan ALHAMDULILLAH 
kpd YANG MAHA ESA..
kerana maseh sayangkan HAMBA mu ini..



http://www.cute-smiley.com




ha! meh saia story skit.. saia telah di tag oleh nisanabilah mengenai CONTEST ini hokey..
dan ini yang buat saia sayang si nisa ni.. hade ke patot, kenapalah si nisa ni bagi chance utk saia memiliki henpon ni.. hadoi... whats the problem with this girl.. HAHA (jgn marah aku nisa)
oke ape yg perlu dibuat selepas melekatkan banner ni di sini ? ? 
 kite kene lah PROMO skit si tuan tanah ke daun yg buat CONTEST ni kan..
sape sape ?? oke just klik this link
uols yg bakal di TAG oleh i... HARUS + WAJIB menFOLLOW si hencik amir ini oke..
(HAIH DA ALANG2 FOLLOW SI AMIR NI.. TAK RETI2 LAGI NA FOLLOW SAIA?)
klik button follow skang.. 
http://www.cute-smiley.com


dan selepas itu anda ke DASHBOARD anda dan klik la NEW POST tu.. tunggu hape lagi..
ish.. oke reje kome skang ni, ape lagi ? ? nak kene ajo juge ke ? ?
ha.. type type pasal contest ni n tekan keyboard uols tu penoh kaseh sayang dan SELAWAT banyak2 supaye dapat menang contest ni.. kan..... 

oke ini FIRST TIME saia menJOIN CONTEST2 ni.. ta penah ade blogger yg mengetag saia mengenai contest an.. mak aih.. buat cite sedeh lak kan aku ni.. nak kene pang ni.. hehe
dan dgn secare tak langsongnye pon terus lah mengelik button new post selepas terbace name saia TERPAMPANG di blog nisanabilah sbb da kene tag kan.. haha
mesti korang MENYAMPAH dgn saia kan.. 
ISH SASA NI MEMBEBEL JE LEBEH...
kan.........
hokey sayang tak mahuu membebel lagi 
nah!!!!!!!!!!!!!! nengok ni
DRUM ROLL please..........
tadaaaaaaaa.......
ini lah HENPONnye...tak nak??
hokey selepas uols telah melihat semua diatas..saia adelah berjela lagi nak kene type sbb contest tak kan berlangsong if ta ade RULEs sayang... meh sini bace japp rules die ye...

++++++++++SYARAT-SYARATNYA++++++++++
  1.  uols WAJIB ade BLOG ( sape yg xde? buatlah.. sepat sepat )
  2. sudah terang lagi bersuloh kan.. saia sakap kat atas td.. WAJIB + HARUS menjadi FOLLOWER hencik amir ini... ( lau tak follow tak dpt lah HENPON )
  3. mestilah berADA di MALAYSIA oke i kasi highlight skit ye tu.. reti??
  4. kpd semua BLOGGERS dibenarkan hanya 1 kali je JOIN contest ni.(ta perlu tamak lah..lau nak sangat pegi je kedai apek kat seberang jalan tu.. beli henpon 3310 tu.. muroh je)
++++++++++CARA-CARANYA++++++++++

  1. uols buatlah entry mcm teman buat ni.. about CONTEST ni takan la ta reti COPYCAT an..( hamek je inti ayam kat entry aku ni.. ubah je ayat2 tu.. tak kan ta reti kan)
  2. uols juge mestilah letak BANNER contest tu kat entry uols hokey sayang..( buat besor2 skit.. kasi terang.. )
  3. then uols kene lah  bagi sebab.. sebab kenape uols nak menang HENPON tu....n dlm entry tu uols kene lah PROMO nme JEJAKA TERHANGAT ni yaww(ha ini time la nak tunjok bakat PENULIS SCRIPT.. hape lagi CREATE la pape citer )
  4. korang kene lah copy LINK kat hencik amir tu.. then tarok kat uolsnye SIDEBAR hokey... (mane link?? g lah hamek sendiri.. go go go )
  5. n terakhir.. buat entry ini saje.. uols kene lah TAG 6 org follower o kawan2 uols yg AKTIF... (make sure ur friend know about tagged hokey.. bagitau dorang!)
nah!!!! hamek aku bagi korang chance tok menang (JANGAN HARAP!) HAHA..

kpd yang di TAG jgn lengah-lengahkan mase tu... sepat sepat la ke depan lappy dan habeskan mase uols di lappy tu.. mane tahuuu tuah uols ke.. kan....

___________________dE rEaSoN__________________

assalamualaikum hencik amir..
kenapa saya nak menang contest yang di TAJA sepenohnya oleh En. Amir dalam kurungan JEJAKA TERHANGAT.. yaww
kerana saya sudah bersengkang mata dan mengerah idea demi contest ini.. saya juga mahu memenangi contest ini kerana saya nak henpon tu.. gile.... sape tak nak henpon free kan..
ape kate en.amir bagi je henpon tu kat saya.. dalam masa sama en.amir dpt PAHALE..
tak ke en.amir boleh tambahkan pahale en.amir tu.. dah tambah sebakol lagi kan..
dah dah jangan pening... 
pilihlah aku jadi pemenang..
 (sambil menyanyi lagu pilihlah aku jadi pacarmu... cume tukar sikit je ayat belakang...kan)



http://www.cute-smiley.com

__________________________________________________________________________

senang kan.. alarh uols tulis je pape pon si hencik amir ni bukan cekgu BM pon kan.. tatabahase salah skit ke banyok ke ape de hal..kan kan kan


Tarikh tutup contest ni pada:

11 March 2011 (11.59 malam)





http://www.cute-smiley.com




tErima kaSEh ye UOLs sebab suDi bacE Post kitE ni.. siLELah bagi cOmMEnt yeRp :)

5 Lemak TerkOmpOL:

peroad_135 said...
This comment has been removed by the author.
Jejaka Terhangat said...

JT datang mau mengecheck penyertaan..thanks join.nanti check senarai nama kat blog JT yek..gudluck..=)

sasa asya said...

jt : orait.............

fya zainal said...

wahhhhh bestnya hadiah dia!!!
gud luck ya

sasa asya said...

fya : kan....best kan hadiah ye.. so why not u join this contest too??

♥duit simpanan kawen♥

♥Spe3cHmor3.cOm♥

nOr aIsyAh RusALi...
aSya
nOvEmBeR
iM tAk3N
sTaY iN ArM-PuNk

luft teddy bear VeRy MuCh....
a bit crazy.....(but not alwayszzzzzz)
SeTiA ( kOrMpErM )
OwAyZ tHiNkiNg PoSiTiVe
LuRf HaNgOuT + HuHa + BoYFi3 +
MoNeY + MoN3Y + cLoth3s, Sho3s,hAndFi3, any CUTE THINGs +
BLOGGING + EvErYtHiNg dAts MaKe Me FeeL iN aIr ( LaYaN arr )
+ eAt + oBSsEs Wif NeS'o & ShAwL( PuaSs )...
LuRf PaReNts,TRULY FwEnDz......
EsPeCiAlly....(sOdIQiN)

I am Juz Da WaY I aM...
SumTyMeS oK SumTyMeS NoT...
BiaSe aaa ManuSia.....
DONT U EVER DARE TRY TO JUDGING
ME IF U NEVER NOE ME..
im tempered..
add Me As Ur FwEnd oN faCeboOk, MySpac3 aNd Ym aT :::
ChEwIngGum_PotAto@YahOo.Com


Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers