♥klik and dapat duit♥

♥mari bertUkar Link♥

♥choose me♥

Monday, February 21, 2011

Give away dari MAGRIB

assalamualaikum uols...:)) sya nak join ni..
hape?? (nengok la sendiri)

oke contest GIVE AWAY DARI MAGARIB ni ditagged oleh
kiera'sakura die kawan blogger baru sya oke..
die kenai sya dr contest benashaari tu.. (guest la kan)
oke sya tak harap pon nak menang mende ni..
to u magrib u pilih lah sesape yg layak ye nak dpt gift dr u tu..
agak2 u nak bagi kat i pon boleh..
nanti u da ramai kawan, u promotekan blog i skali ye..
jgn lupe sasaasya
hehe...
sesape yg nak join contest ni gak leh la click sini ye..
pepandai la kome sume bace syarat2 tu kat situ..
n sesape yg lambat...
ha padan lah muke kome...

++++++++++
ni meh sya nak tag kat org ni....
sape erk???
okeh kakak...now ur turn oke memerah idea..
hehe
(ingat kakak, follow sya tahu.. ^_^)


tErima kaSEh ye UOLs sebab suDi bacE Post kitE ni.. siLELah bagi cOmMEnt yeRp :)

2 Lemak TerkOmpOL:

Magrib said...

terima kasih sebab join... anda memang cool.. nanti saya announce pemenang nya ya!

Magrib said...

salam... sekali lagi.. terima kasih sebab join.. terharu sangat la.. anda sememangnya cool ya!

dan.. saya sudah umumkan peserta bertuah dalam 1st GA dari saya ini.

sila la ke blog saya..

http://magribmenjelma.blogspot.com/2011/03/peserta-bertuah-give-away-dari-magrib.html

♥duit simpanan kawen♥

♥Spe3cHmor3.cOm♥

nOr aIsyAh RusALi...
aSya
nOvEmBeR
iM tAk3N
sTaY iN ArM-PuNk

luft teddy bear VeRy MuCh....
a bit crazy.....(but not alwayszzzzzz)
SeTiA ( kOrMpErM )
OwAyZ tHiNkiNg PoSiTiVe
LuRf HaNgOuT + HuHa + BoYFi3 +
MoNeY + MoN3Y + cLoth3s, Sho3s,hAndFi3, any CUTE THINGs +
BLOGGING + EvErYtHiNg dAts MaKe Me FeeL iN aIr ( LaYaN arr )
+ eAt + oBSsEs Wif NeS'o & ShAwL( PuaSs )...
LuRf PaReNts,TRULY FwEnDz......
EsPeCiAlly....(sOdIQiN)

I am Juz Da WaY I aM...
SumTyMeS oK SumTyMeS NoT...
BiaSe aaa ManuSia.....
DONT U EVER DARE TRY TO JUDGING
ME IF U NEVER NOE ME..
im tempered..
add Me As Ur FwEnd oN faCeboOk, MySpac3 aNd Ym aT :::
ChEwIngGum_PotAto@YahOo.Com


Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers