♥klik and dapat duit♥

♥mari bertUkar Link♥

♥choose me♥

Monday, February 21, 2011

GiveAway EdY : KATA KAU!


assalamualaikum sume
sti korang nengok sya ni sek hapdet je kan ( sape yg rajen la hapdet i kan )
oke ni GA dari blogger yang baru sya follow tadi
kali ni GA yg ke-3 die pernah anjorkan lah kan..
then sya pon nak lah join bcoz present die lumayan gak lah..
lau nak nengok present die klik HADIAH

-------------------------------------------------------------------------------
sya memilih gambar ini


++++++++++ CAPTION ++++++++++
motor ajaib ini penyebab sasa masok LONGKANG ;p
Prengggggg PrEnggggggg

____________________________________

now sya nak tag kat sape erk ??
herm.....
ha!!!!!!!!!!

<<<<<< jom join n dapatkan hadiah itu hehehe >>>>>>



tErima kaSEh ye UOLs sebab suDi bacE Post kitE ni.. siLELah bagi cOmMEnt yeRp :)

2 Lemak TerkOmpOL:

Edy Zaidi said...

Thanks sudi join giveaway ni...tunggu keputusannya nnt k...hope ada tuah menang rayban tu...good luck

sasa asya said...

thank you edy

♥duit simpanan kawen♥

♥Spe3cHmor3.cOm♥

nOr aIsyAh RusALi...
aSya
nOvEmBeR
iM tAk3N
sTaY iN ArM-PuNk

luft teddy bear VeRy MuCh....
a bit crazy.....(but not alwayszzzzzz)
SeTiA ( kOrMpErM )
OwAyZ tHiNkiNg PoSiTiVe
LuRf HaNgOuT + HuHa + BoYFi3 +
MoNeY + MoN3Y + cLoth3s, Sho3s,hAndFi3, any CUTE THINGs +
BLOGGING + EvErYtHiNg dAts MaKe Me FeeL iN aIr ( LaYaN arr )
+ eAt + oBSsEs Wif NeS'o & ShAwL( PuaSs )...
LuRf PaReNts,TRULY FwEnDz......
EsPeCiAlly....(sOdIQiN)

I am Juz Da WaY I aM...
SumTyMeS oK SumTyMeS NoT...
BiaSe aaa ManuSia.....
DONT U EVER DARE TRY TO JUDGING
ME IF U NEVER NOE ME..
im tempered..
add Me As Ur FwEnd oN faCeboOk, MySpac3 aNd Ym aT :::
ChEwIngGum_PotAto@YahOo.Com


Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers