♥klik and dapat duit♥

♥mari bertUkar Link♥

♥choose me♥

Sunday, February 20, 2011

maafkan saia awak

______________________
assalamualaikum awak.........
______________________


++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

ini sume pasai memory card.....
lau lah saia tau ad gambar die dlm memory card tu..
saia tak kan gatai tgn nak tgk memory card tu..
bukan salah saia wak..
memory card tu dah berzaman dah...
since saia sekolah teknik lagi..
tak ade niat pon saia nak sakitkan hati awak..

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++


uols yg bace msti tak paham kan ??
nak ke tahu cite ni ??
oke.......
ini citer sal hp baru, memory card micro n memory card simdesk
lets story morry bout hp 1st oke..
hp : hp ni hp baru... 
memory card micro : memory card ni sya gune time ad hp lolipop dulu
memory card simdesk : memory card ni utk hp yg saia maksudkan
So sesape yg tau sal hp saia tu, die tau lah cane ghupenye memory card simdesk ni..

Citer permulaannye cani..
Hp saia tu, saia gune memory card  micro..
In de same time saia ad memory card simdesk…(tp memory card tu kecik)
So saia decide utk gune mc micro tu..
Bile kite dpt hp baru..kite msti buat ape ??
a-      godek2
b-     godek2
c-      godek2
n jawapan anda sume betol la sbb jawapan die msti lah godek2 kan..
n mase tu plak sya ade tringat yg sya ad mc simdesk..so so.
Sya pon masokkanlah mc tu kat hp tu..
N sya tergelak2 sbb kat situ ad gmbr lame sya..
Without any checking…
Sya trus bagi sodiqin nengok hp tu..
Dr tergelak-gelak…tibe2 suasane muram..
Sodiqin badmood……
Smpailah semalam bersamaan….
20/2/2011 ahad
location : umah akak sya
aktiviti : tengok pilih kasih ( final )

sodiqin mcm layan tak layan je sya…
then pagi td sya tergerak hati nak tanye die…

sya : kenape masam muke ?
sodiqin : tah…mnggu ni saia ta balik
sya : sti ad sbb kan.. lau saia buat salah saia mintak maaf..
sodiqin : patotlah xbg n marah bile saia tgk memory card tu.. rupenye ad org tersayang.
Sya : saia tak tau pon ad gmbr die mc tu da lame da..saia ta penah bukak pon.
Sodiqin : xkan la xtau lak..xper r lau ayg xnk delete memory sal die, ayg delete je la memory sal saia..
Sya : ap awak ckp ni yunk ? sy da lame buang memory dgn die…2 gmbr lame… sy da buang da pon..


Knp erk ??
Senang je awak ckp camtu…
Awak da lupe ke time kite susah same2..
Kite rempuh dugaan same2..
Knp awak nak saia buang sume memory sal awak ??
Awak…
Saia mintak maaf….


hanya untuk sodiqin
deep in my heart

tErima kaSEh ye UOLs sebab suDi bacE Post kitE ni.. siLELah bagi cOmMEnt yeRp :)

3 Lemak TerkOmpOL:

kiera'sakura said...

to si dia yg ade kat hati sya :: die sayang kt kamu jela,, percaya lah kt die,,,, xbaek buat kt sya mcm tue tau..

kiera'sakura said...

kira tagged sya tau.... sya buat erk.. hehehe

http://kierasakura.blogspot.com/2011/02/give-away-dari-magrib.html

sasa asya said...

kiera : thanks ye bab backup sya...
hehe oke nanti sya buat ye tagged tu..
hehe

♥duit simpanan kawen♥

♥Spe3cHmor3.cOm♥

nOr aIsyAh RusALi...
aSya
nOvEmBeR
iM tAk3N
sTaY iN ArM-PuNk

luft teddy bear VeRy MuCh....
a bit crazy.....(but not alwayszzzzzz)
SeTiA ( kOrMpErM )
OwAyZ tHiNkiNg PoSiTiVe
LuRf HaNgOuT + HuHa + BoYFi3 +
MoNeY + MoN3Y + cLoth3s, Sho3s,hAndFi3, any CUTE THINGs +
BLOGGING + EvErYtHiNg dAts MaKe Me FeeL iN aIr ( LaYaN arr )
+ eAt + oBSsEs Wif NeS'o & ShAwL( PuaSs )...
LuRf PaReNts,TRULY FwEnDz......
EsPeCiAlly....(sOdIQiN)

I am Juz Da WaY I aM...
SumTyMeS oK SumTyMeS NoT...
BiaSe aaa ManuSia.....
DONT U EVER DARE TRY TO JUDGING
ME IF U NEVER NOE ME..
im tempered..
add Me As Ur FwEnd oN faCeboOk, MySpac3 aNd Ym aT :::
ChEwIngGum_PotAto@YahOo.Com


Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers