♥klik and dapat duit♥

♥mari bertUkar Link♥

♥choose me♥

Wednesday, November 16, 2011

MARI CARI DUIT!!



hello readers...
uols sume dok buat ape tu ?? ha sesape yang dok melanguk je tak dak buat apa, meh sini aku ajaq hangpa sume buat duit..cane nak buat duit ni ?
aih jangan nak cakap aku na buat gune mesin erh.. sepak kang...
hey mestilah gune HEARTBEAT..
tak tahu ke ??
care die senang je uols sume pegi ke ish susah susah..meh sini aku tunjuk kan...




carenye.......
uols klik je iklan yang ade kat bawah ( untuk bawak anda terbang ke iklan dorang oke )










ha nampak gambar ni ??
klik yang ade tulis heartbeat.my tu..

pas tu uols sume klik la CREATE ACCOUNT..
dah klik tu ade kua form kan ??
isi isi then CONTINUE
dah join ??
lau dah join uols sume klin JOIN HB!AFFILIATE yang ade kat sebelah MY ACCOUNT
ye
uols bace bace bace...
pas tu uols klik je 
ONLINE APPLICATION kat line 2 ye..
ha nengok kat bawah ni ye :)
sudah tu SETTLE !!!
uols just GET A CODE
uols pilih la mane2 yang sesuia dgn BLOG uols oke

settle ???

_________________________________________________

belom lah..pas da copy tu,
uols pegi desing then amek 
HTML / JAVA tu..
then pastekan code tadi tu kat box tu oke..
ha pandai pandai la uols nak letak kat mane ye..
yang penting !!!!

KLIK IKLAN SAIA YE =)


tErima kaSEh ye UOLs sebab suDi bacE Post kitE ni.. siLELah bagi cOmMEnt yeRp :)

8 Lemak TerkOmpOL:

micky eyqa said...

dtg sini klik hB..

sasa asya said...

tenkiu :)
i pon da klik u punye :)

iPai said...

hye .. saya dah klik dah .. terima kasih sebab dtg blog ..

sasa asya said...

thanks ipai :)

syafiqsulaiman said...

dah follow blog ni..

sy blom letak heart beat ni lagi..
best x heart beat

sasa asya said...

@syafiqsulaiman
hai syafiq : thanks tau follow..nanti rajin2 lah kritik2..hehe heart beat ni oke lah..berbaloi :) kire cari duit skit lah kan..

kiera'sakura said...

rajin nye die... hehehe

sasa asya said...

@kiera'sakura
ala dear rajin ape nye..hehe :D

♥duit simpanan kawen♥

♥Spe3cHmor3.cOm♥

nOr aIsyAh RusALi...
aSya
nOvEmBeR
iM tAk3N
sTaY iN ArM-PuNk

luft teddy bear VeRy MuCh....
a bit crazy.....(but not alwayszzzzzz)
SeTiA ( kOrMpErM )
OwAyZ tHiNkiNg PoSiTiVe
LuRf HaNgOuT + HuHa + BoYFi3 +
MoNeY + MoN3Y + cLoth3s, Sho3s,hAndFi3, any CUTE THINGs +
BLOGGING + EvErYtHiNg dAts MaKe Me FeeL iN aIr ( LaYaN arr )
+ eAt + oBSsEs Wif NeS'o & ShAwL( PuaSs )...
LuRf PaReNts,TRULY FwEnDz......
EsPeCiAlly....(sOdIQiN)

I am Juz Da WaY I aM...
SumTyMeS oK SumTyMeS NoT...
BiaSe aaa ManuSia.....
DONT U EVER DARE TRY TO JUDGING
ME IF U NEVER NOE ME..
im tempered..
add Me As Ur FwEnd oN faCeboOk, MySpac3 aNd Ym aT :::
ChEwIngGum_PotAto@YahOo.Com


Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers