♥klik and dapat duit♥

♥mari bertUkar Link♥

♥choose me♥

Friday, March 18, 2011

kota keriangan ?? dimanakah ??


assalamualaikum uols..eh yang non-muslim tu salam 1 MALAYSIA la yerk ;]
hehe..ekceli dah lame sya nak hapdat sal kota keriangan genting ni.. tapi ish malas je.. yela kan keje memanjang..
tup tup kene cabot gigi lak kan..ingat pon nak la hapdate... tapi gigi memey sangat sakit..so malas lagi la..
hehe so kepade cik sila sayangs.. sowie la ye sebab buat awak tertunggu-tunggu menanti hapdetan ini... wah macam fofular lak an.. konon la :)
oke uols ingt tak pasai n3 yang sya ade hapdate ari tu yang 12 mac tu ?? ingt?? la..pegi la bace kat n3 sya tu oke.. lau lupe la.. tp lau ingt oke.. sya akan conti oke.. 12 mac tu cuace mmg sedap2 know je la..hehe time sya,sod,fit dan amir nak naek bas tu.. mmg sangat oke cuace die..kitorang berlepas kat terminal gombak.. pukoi 10.30 cam tu la.. dalam bas jgn cakap la ramai kaom CHINESE je.. tmpt sya sempit...memandangkan sya pon temok kan..hehe so kene la kecikkan badan sikit..hehe
kitorang smpai dlm b4 koi 12..nak naek skyway la ni kan..mak kao!! bukan maen ramai lagi eh..
yek yek je la sya dok mati2 pk ( oh mesti tak ramai org nye kan ) hamek kao !!! sekali coti sekolah daa...
ha!!! ni time nak tengok sya jadi bahan gelak dlm cable car..nengok la :]
++++++++++++++++++++++++++++++
sasa gayat eh,,
jahat tau sod n amir ni..
kenekan sya eh 
grrrr...
hahaha :]
badan terlalu besar kot..
tu yang gayat tu hehee
++++++++++++++++++++++++++++++
ha tapi tapi.. pas tu sya jadi oke eh.. sya da boleh begambar macam biase..orang kate mule2 je la gayat.. yela last time pegi time darjah 6 kao.. tak ke lame bona tu..hehe
++++++++++++++++++++++++++++++

+++++++++++++++++++++++++++
bile da nampak pintu gerbang nak sampai ke tmpt cable car tu.. ape org panggil ?? awana erk hehe 
fuhhh.. lega hati makk nookk.. mane taknye terketaq kaki kao..hehe dah tu kitorang terus menapak ke apartment dengan menggunakan 2 kaki ni hai jauh tak jauh sangat la sampai betis sya ni da macam berlatih silat time form 3 dulu kot.. keras semacam je kan..naek turun BUKUIT kao.. tak gile kejenye tu..hahaa :D
+++++++++++++++++++++++++++++++
da sampai apartment mende lagi kan.. TERBONGKANG la kitorang.. pergh penat naek turun bukuit n berjalan tahu... hehe tp kan.. ade lah 1 citer pd hari yg same.. haha sya merajuk dgn sod sod.. hehe ye lah sya nak jalan2 tp die tak paham je.. so sya pon menarek la muncung siput masak lemak sya ni.. hehe akhirnye die pon bawak lah sya jalan jalan.. hehe mmg la bejalan.. tp tanpe suare ye.. masing2 emo skjp.. tp kjp je.. sbb die mmg baek hati.. orang kate lembut hati.. die lah kene mulekan dulu memujuk.. mmg selalu die.. heh sya ni susah skit.. akhirnye kitorang decide nak stay kat indoor theme park je.. ye lah konon nak usha bape hengget ticket outdoor kan.. tp seperti sya kate HUJAN eh.. mmg tepat la time petang die ujan..sbb kabus tebai sgt kot.. sejuk da macam kat AMAREKA derr.. hehe :] so kitorang pon decide nak stay kat indoor je lah.. jalan2 sya terjumpe mendealah ni ha..
++++++++++++++++++++++++++++++
eeeee momok.. hahaha terkejut mak nok..
haha time sya masok mah antu ni ade la 3 org mamat kat depan sya..
kire dorang ni guide la..tp yg kelakarnye..
terlompat-lompat dorang terkejut hahaha :D
wa salut tu la derrr lu berani la :D
oke pastu sya n sod jalan2 lg..tah ap pelik tgk tibe2 sod belikan sya sumthing
hehe ni ni tgk
++++++++++++++++++++++++++++++
i love u too hehe ;]
bukan sembarangan ni..siap ade name lg
hehhe thanks awak aww :)
+++++++++++++++++++++++++++++++
ini pilihan sya ketika nak panaskan badan ye..singgah MCD makan bubuq die pergh!!! pastu letak black peper blambak lambak..mmg sdp peberet den tuh..hehe :]
++++++++++++++++++++++++++++++++
pwlik sya nengok dorang ni..sejuk2 makan aiskim..huhu ;p

ha ni la fit n amir.. mereka ni muka cam adek bradek.. hehe ;)




ha yang ni bukan eh... ni tak ade rupe same pon..
tp ekceli de gak org kate muke sya nan sod ni same...tah mane yg sme tah la..
hehe :)
ini destinasi selepasnye..setelah berjalan2 akhirnye kami decide nak men bowling..
walaupon kat KL ade mende ni..tp nak wat cane kan..
hehehe
1st skali amir
2nd sya la hehe tgk tu.. huhu
3rd sod sod haha sedeh la die ni..mmg habeskan duet kat longkang je :)
last fit la.. :] comey je nengok die.. (die tak reti) hehe :) opsss
oke ini kami meminta pertolongan dari SEGEROMBOLAN tah dr sekolah mane tah
hahah.. die suruh amir ni snap pic dorang.. kitorang igt skit2 je skali pusing..
mak kao.. macam rombongan mak kiah kao..nah amek..
last2 kitorang suh lakk dak tu amek gmbar ktorang..
tu pon tak santek..
wuerk ;p haha
++++++++++++++++++++++++++++++
jenjalan je la lagi..jom jom
oke ini selesai untuk 12 mac 2011 ye...
ape plak kes utk 13 ??
kat bawah ni :) bejelerr kan ha hamek..
++++++++++++++++++++++++++++++
oke ini ape erk ??pemandangan la..santek..
cuace die panas..tp sejuk kene angin..smpai sya pegi menyorok kat blakang keta eh..
semate2 nak lari dr angin..dagu dgn mulot ni da ketaq2 da..haha
oke abaikan skit.. mmg la nmpak mngade2 kan..
tp bile lagi sya nak ngade2 kan.. ( walaupon.. padahal slalu mngade2s haha )
ni ?? sume tahu kan ? solero nokk..
sya tak penah naek!! tak nak la..haha takot kot !! SGT TAKOT
ni ?? snow house ler.. hehe masok ke ?? tgk je lah gmbar bawah ni ha =(
tgk dr luar je la..sbbnye mak sya da warn awai2 jgn masok mah salji tu..
hehe katenye takot hp hlg..mcm angah sya kene dulu..
kat situ terang2 kate tak leh bawak hp kao..degil sgt..ha padan la..
eh emo lak.. =)
ha ni uols tahu ?? flying coaster..
ala2 spiderman terbang tu..lau uols tgk gmbr couple time ade lampu oren2 tu..kan ade rail die kan..
ha ni la die...ticket die RM12 hinggit oke..opkos bayar die cash..hehe
then bile sya dpt tahu bayaq die cash..pergh bergegas sya ajak sod naek..
hehe =)
gambar ni disnap oleh fit..
merake tak naek..heh tipu tipu lagi eh
haha..tak pe la janji sya da merase kannn ;p
mmg de best la =) 
sampai meraung meraung sya dibuatnye heheh
 +++++++++++++++++++++++++++++++
finally....huh da habes pon kann..
hehe ini ticet n pelekat kat peti aish tu je yg sya beli tok mak n abah
alasan : duet KERING hehehe =)
tammat uols
sabar je lah ek =)
banyak ag..tp kang menyampah lak uols nak bace kan...silap2 nengok je gambaq tu
haha :D oke papahal pon..
selamat mengeja ketika membace =)
abaikan =)










tErima kaSEh ye UOLs sebab suDi bacE Post kitE ni.. siLELah bagi cOmMEnt yeRp :)

4 Lemak TerkOmpOL:

peroad_135 said...

ahahhahahhaha...xleh nak ckp pe...gelak je...ahahhaha...ngumpat ea korang...ish...

sasa asya said...

@peroad_135
haha mane ade ngumpat la..hehe nanti kite pegi lagi tau...hehe :D kene kumpoi duet dlu hihi

think about it said...

hehhehe......mengumpt yer kamooo.... nk kene gotan nie...hehhehe....fit xdulik2...nk repeat lg...nk men bowling lg..xpuas ati kalah..... kite kmpul duil lg ea....nk g lg....

sasa asya said...

@think about it
hehe :p jgn lah maroh..oke nanti kite repeat oke..heh kumpoi duet dulu la..hehehe ;)

♥duit simpanan kawen♥

♥Spe3cHmor3.cOm♥

nOr aIsyAh RusALi...
aSya
nOvEmBeR
iM tAk3N
sTaY iN ArM-PuNk

luft teddy bear VeRy MuCh....
a bit crazy.....(but not alwayszzzzzz)
SeTiA ( kOrMpErM )
OwAyZ tHiNkiNg PoSiTiVe
LuRf HaNgOuT + HuHa + BoYFi3 +
MoNeY + MoN3Y + cLoth3s, Sho3s,hAndFi3, any CUTE THINGs +
BLOGGING + EvErYtHiNg dAts MaKe Me FeeL iN aIr ( LaYaN arr )
+ eAt + oBSsEs Wif NeS'o & ShAwL( PuaSs )...
LuRf PaReNts,TRULY FwEnDz......
EsPeCiAlly....(sOdIQiN)

I am Juz Da WaY I aM...
SumTyMeS oK SumTyMeS NoT...
BiaSe aaa ManuSia.....
DONT U EVER DARE TRY TO JUDGING
ME IF U NEVER NOE ME..
im tempered..
add Me As Ur FwEnd oN faCeboOk, MySpac3 aNd Ym aT :::
ChEwIngGum_PotAto@YahOo.Com


Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers